Un gol del Can Vidalet decanta l'amistós contra un Europa de jugadors barrejats

28 Agost 2018 Àngel Garreta
Després d'aquest amistós toca pensar de nou en la lliga Després d'aquest amistós toca pensar de nou en la lliga Àngel Garreta

Un equip mixt de l'Europa entre jugadors de la primera plantilla de Tercera i futbolistes del Filial ha caigut derrotada a Esplugues de Llobregat (1-0).

Amistós · 20 hores · Municipal El Molí · 100 espectadors

CAN VIDALET
1 - 0 EUROPA

Els escapulats han plantejat una convocatòria sense els jugadors que van disputar més de 70 minuts al partit de lliga a Figueres i que han tingut descans en aquest partit, a excepció de Marc Priego que, per formalitat, ha ocupat la banqueta en cas de necessitat d'un segon porter. Cinc jugadors de l'Europa B han sortit a l'onze inicial i tres més han completat la convocatòria, jugant al segon temps.

En general, l'encontre ha tingut un ritme lent, propi de duels atípics com aquest, amb un equip ja amb la temporada en marxa i un altre a cinc dies de començar la lliga. Després d'un bon refús amb el puny de Joan Compte en una matinera rematada a porteria dels locals, l'Europa ha tingut la seva al minut 23 en una centrada de Guillen que Josemi, de taló, ha rematat a porteria. El porter Khalid ha aturat sense problemes. Poc després, Gullen ha estat protagonista en rematar de cap una pilota a la sortida d'un córner, però aquesta ha marxat per sobre el travesser.

Passada la mitja hora, l'arlequinat Capitán ha provat sort en una jugada personal per banda, però Joan Compte ha desfet el perill aturant la pilota al primer pal. El primer temps no ha tingut més història i la dinàmica del mateix no ha variat al llarg dels minuts.

A tocar del quart d'hora de la represa ha arribat el gol que ha decidit el matx. Centrada per la dreta de l'atac i Aniol, rematant de mitja tisora en una acció molt estètica, ha clavat el cuir al fons de la xarxa ajustat al pal. Un molt bonic gol que, a la llarga, ha acabat com a única diana de l'encontre. El travesser escapulat, poc després, ha evitat el segon del Can Vidalet.

L'Europa ha pecat de falta de profunditat per generar ocasions, sigui amb domini o a la contra, per tal de trobar una acció per empatar el duel. El pas dels minuts ha anat definint la testimonial victòria local en un partit que ha servit per seguir rodant l'equip física i tàcticament sobre les cames dels jugadors amb menys minuts en els dos primers partits de lliga i amb el reforç del Filial.

CAN VIDALET: Khalid, Pau, Max, Borja, Sabaté, Dani, Miguel, Eslava, Alejandro, Cabré i Capitán... Han completat la convocatòria: Alberto, Machuca, Aleix, Poyatos, Aniol, Aidan, Becerra, Sergi i Albert.

EUROPA: Joan Compte, Guillen, Kevin, Marc Muñoz, Ignasi, Sosa, Soto, Xavi Camps, Torrentbó, Josa i Josemi... Han completat la convocatòria: Kengo, Marc Priego, Pepe i Joan Castells.

ÀRBITRE: Max Elias Van Esso Castellet (Barcelona), assistit per Joan Llistar Perelló i Miquel Adrover Garcia (del mateix col·legi).

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Aniol, 59').

Amistos amb la temporada de lliga en curs.

Partit disputat sota una còmode temperatura estiuenca.

Han debutat amb la samarreta del Primer Equip en partit amistós els jugadors Kevin, Marc Muñoz, Ignasi, Kengo i Pepe.