Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

L'Europa s'adhereix al manifest dels treballadors de Betevé en defensa dels llocs de treball

27 Octubre 2021 Redacció

El club escapulat se suma a la defensa d'un mitjà de comunicació públic, de qualitat i proximitat.

Més de 2.700 persones i entitats ja s'han sumat a la defensa de la televisió pública de Barcelona davant els acomiadaments que estan tenint lloc a l'ens i l'horitzó de més retallades. L'Europa entén la televisió pública local com un servei imprescindible per a la difusió de l'actualitat de la ciutat -en el cas concret de l'Europa amb especial accent marcat als esports-, així com la necessitat de defensar un dels pocs mitjans en llengua catalana a nivell televisiu.


Manifest dels treballadors de Betevé

EN DEFENSA D'UN MITJÀ DE COMUNICACIÓ PÚBLIC, DE QUALITAT I DE PROXIMITAT

Davant dels acomiadaments i les amenaces de més retallades econòmiques i de personal que estem vivint per part de la direcció de l’ens i l’Ajuntament, els treballadors de Betevé volem reivindicar la nostra feina i la importància de disposar de la gent i els mitjans necessaris per fer-la.

Formem una plantilla de 238 professionals que està organitzada per crear tots els continguts d'interès, des de l’última hora informativa fins als formats culturals i d’anàlisi pausada. Ens coordinem per ser-hi sempre, els set dies de la setmana, tot l’any. La ciutat és gran, diversa, complexa, polièdrica i cal gent preparada, independent i compromesa per ser-ne els ulls i la veu. Cal tota la gent de Betevé per fer el mitjà de comunicació que aquesta ciutadania es mereix.

Els mitjans públics com Betevé han de ser un exemple de bones pràctiques, enfront altres models regits per la mercantilització, fet que provoca situacions de precarització i explotació laboral i salarial.

Betevé escolta i fa d’altaveu als veïnats, belluga l’opinió pública, crea sinergies entre entitats, genera debat, emmiralla l’actualitat i ensenya i explica el que està passant en el nostre entorn més immediat, és a dir, tot allò que més afecta el nostre dia a dia.

Allò que no es coneix no es pot apreciar. Betevé aconsegueix que la ciutadania conegui millor Barcelona i, per tant, la valori, la cuidi i se l’estimi.

Nosaltres ens estimem Betevé i no volem que la retallin. I tu?

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB FederacioAcell