Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Positiva jornada a favor de la diversitat

14 Febrer 2023 Redacció
Germanor entre el CE Europa i Panteres Grogues Germanor entre el CE Europa i Panteres Grogues Xavi de la Ossa

L'estadi Nou Sardenya va acollir ahir l'acte de l'Ajuntament de Gràcia per la diversitat en l'esport amb una xerrada i un partit amistós.

Previ a la disputa del partit entre un combinat del CE Europa i l'equip Panteres Grogues, la sala de premsa de l'estadi va acollir, plena de gom a gom, una xerrada sobre diferents aspectes de la diversitat en l'esport. Van intervenir, per obrir l'acte, Mercè Saltor i Eloi Badia per la part institucional del Districte de Gràcia. També va tenir torn de paraula el president del club, Víctor Martínez, donant a la benvinguda als assistents a la casa de l'Europa.

La taula de ponents va estar composada per tres dones: Valentina Berr, exjugadora del club, comunicadora i divulgadora LGTBI+ que va explicar la seva trajectòria i els comentaris de discriminació escoltats durant la seva carrera esportiva, Judith Solanas, professora d'universitat i doctoranda de diversitat sexual a l'esport de l'INEFC Barcelona qui va explicar realitats de gènere i Maria Ruiz, vocal d'esports de les Panteres Grogues, qui va posar en coneixement dels assistents de què tracten les Panteres Grogues i a qui ajuden en la seva funció.

A l'acte també hi van assistir directius del club i jugadors i jugadores de les primeres plantilles i equips filials i de la base del club.En la petita peça de vídeo a continuació hi trobareu un resum visual de l'acte i les impressions i valoracions de l'exjugadora escapulada Valentina Berr.