La pretemporada es tanca amb taules

02 Setembre 2019 Redacció
Una acció del matx jugat a Martorell Una acció del matx jugat a Martorell Meritxell Mas

Empat (1-1) del Juvenil A escapulat a Martorell per donar per finalitzada la seva particular pretemporada d'estiu i preparar ja el campionat de lliga.

Amistós · 01/09/19 · 19:30 hores

MARTORELL
1 - 1 EUROPA

Grans minuts inicials de l'Europa, tancant el seu rival al seu camp i culminant amb la jugada del primer gol, un xut d'Alsina que pica a la base del pal i que després Pratse va enviar al fons de la xarxa. Encara es podrien haver ampliat més les diferències, però l'equip de Gonzalo Riutort va topar amb el pal de la porteria local.

Al minut 37, Antoni va veure groga pels locals per simular penal i set minuts després va veure la segona cartulina. Els locals van reaccionar molt enfadats per aquesta acció i l'àrbitre, durant una estona, no va voler començar la represa del partit. Finalment la segona part es va jugar i passat el minut 70, un xut des de fora l'àrea i ajustat a la base del pal va servir per a que Xavi Marco fes l'empat definitiu.

La fitxa tècnica del partit segons acta FCF

MARTORELL: Ollé, Colell, Isaac, Enric, Sergi, Aguilera, Víctor Marco, Nández, Edgar, Guille i Antoni... Van completar el partit i la convocatòria: Èric, Toni, Kevin, Maikel, Mills, Xavi Marco, Balada i Almirall.

EUROPA: Jaume, Pau, Pons, Hugo, Joan Marc, Pepe, Alsina, Arnau, Aarón, Reda i Pratse... Van completar el partit i la convocatòria: Èric, Batalla, Navio, Joel, Del Cura, Gonpi i Tarik.

GOLS: 0-1 (Pratse, 11'); 1-1 (Xavi Marco, 72').