Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'Europa disputarà la millor lliga del Vell Continent!

22 Març 2024 Redacció
L'Europa continua fent història L'Europa continua fent història Cedida

El CE Europa eSports va aconseguir classificar-se per a la VPG Premier (millor lliga europea) després de superar tres rondes de play-off.

Galatasaray, Real Sociedad, Stuttgart, Fenerbache i altres grans equips seran, a partir del pròxim mes d'abril, noms habituals que passaran pel Nou Sardenya virtual. Els de Beltry assoleixen un dels objectius marcats a llarg termini des de la fundació de la secció.

En una gran actuació de tot l'equip, especialment de Crisborras, els graciencs van superar dues tandes de penals i van vèncer a la finalíssima per l'ascens per un ajustat marcador d'1-0. A les dues rondes anteriors, els partits van acabar en empat després de 120 minuts de joc i Cris va ser l'heroi d'ambdues tandes, parant un penal a la primera i dues penes màximes a la segona. A la final també va ser clau amb altres intervencions de mèrit, que sumades al gol d'Albertovk van donar l'accés a la competició amb més nivell del Vell Continent. La defensa formada per Zampa, Joan i David va rendir a molt alt nivell mentre que el mig del camp comandat per Abel tampoc va fer curt.

La secció continua avançant situant-se entre els millors equips d'Europa, on tractarà de competir de tu a tu amb els gegants del continent. Un creixement exponencial amb la consecució de títols i alegries, però que cal mantenir amb lluita.