Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

XAVIER TRIAS: "L'EUROPA ES MEREIX QUE LI VAGI TOT BÉ"

L'alcalde, present al Nou Sardenya

Primer Equip

Play-Off

Entre tots els assistents (més de 3.500 persones) a l'estadi gracienc per veure el primer partit de Play-Off de l'Europa, hi havia un convidat d'excepció a la llotja, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. Al descans del partit i en declaracions a La Xarxa Ràdio, Trias va fer diverses reflexions sobre el club i sobre el desenvolupament del partit de promoció davant l'Arandina.

 

Preguntat pel company periodista Jordi Cervantes sobre la primera meitat del partit, Trias va declarar que creia que l'Europa estava jugant bé i que "al tram final de la primera part mereixia empatar sobradament, però el futbol té els seus més i els seus menys. Hi ha un problema que molta gent no s'adona i és que fa molt vent i perjudica la porteria de l'Europa".

 

Qüestionat sobre quina impressió tenia sobre els 3.500 espectadors a l'estadi, Trias va afirmar que "això vol dir que l'Europa té gent, que hi ha afició i entusiasme. Aquest club s'ho mereix per la tasca que fa. En una ciutat com aquesta, no té preu tenir clubs com aquest que fan aquesta tasca, vinc sovint i sempre els dic que moltes gràcies pel que fan".

Primer Equip


Trias també va fer una reflexió sobre un possible ascens a Segona B i va lloar la tasca del president del club, Guillaume de Bode. Teniu els dos minuts íntegres d'entrevista en l'arxiu que podeu escoltar al reproductor inferior, un tall editat de la connexió en directe dels companys de La Xarxa Ràdio.

 

 


Play-Off

acidH TEB FederacioAcell