EMPAT D'HONOR

Musa, heroi particular d'un Europa amb 10

NàsticEl Nàstic, equip matemàticament de Divisió d'Honor i que seria el líder de la lliga si no hi haguessin els potents filials de Barça i Espanyol, va deixar-se dos punts ahir en la seva visita al Nou Sardenya. Se'ls va deixar gràcies a un Juvenil B entregat i que va marcar l'empat al minut 92, obra del defensa Musa en aprofitar el refús d'un pilota.

.

L'Europa va sumar un dels punts més meritoris de la temporada al Nou Sardenya, rascant-li un punt al Nàstic, equip que l'any que ve militarà a Divisió d'Honor, i fent aquesta feina amb deu homes des del minut 30 de la primera part, per doble amonestació a Ruben. El partit va ser entretingut entre dos equips amb diferent sort en aquesta lliga però en cap moment faltats de nivell. El Nàstic, després de Barça i Espanyol, va demostrar que és l'equip amb millor joc i toc de la lliga.

El Nàstic va portar el pes del joc a l'inici mentre l'Europa buscava la contra. Al minut 21, David podria haver avançat als escapulats en un xut creuat que va fregar el pal. Dos minuts més tard, segona opció clara. Pol va treure una falta i el remat de cap d'Álvarez que va provocar el lluiment del porter visitant. Enmig de tot això... gol del Nàstic. Excel·lent falta executada per Bueno davant la qual va respondre Jose treient una gran mà. No obstant, Jose, atent a la línia de gol, va rematar al fons de la xarxa.

L'Europa, tot i la inferioritat numèrica, va intentar marcar l'empat des de l'inici de la represa. Mediavilla va tenir una opció clara, plantant-se davant Fran, qui va refusar el perill a còrner. D'aquest còrner l'Europa va treure petroli. Musa serveix des de la cantonada i fa picar la pilota al travesser. Una sèrie de rebots posteriors van acabar amb la pilota als peus del propi Musa, qui no va perdonar a la segona i va fer l'empat. Al minut 61, nova ocasió gracienca en que David no va arribar a la rematada per poc. Al minut 69, una nova acció a pilota aturada va significar un fort cop per l'Europa, en marcar el Nàstic l'1-2 després d'un servei lateral que es va colar a la porteria.

El domini del partit, amb l'avantatge del Nàstic, va passar a ser visitant. No obstant, l'Europa tenia les seves opcions, ahir en particular amb un inspirat Musa, que va avisar amb una falta moments abans de l'empat. Amb l'Europa decidit a sumar un punt, Musa va aprofitar un refús per engaltar un xut que, en temps de descompte, va fer sumar un meritori empat.

Fitxa

10/05/09 · Nou Sardenya
32a Jornada

EUROPA: José, Llop, Álvarez, Guille (Musa, 45'), Joel, Ruben, Mediavilla (Roland, 74'), Pol, Marc (Álex Cortijo, 45'), Luque (Carles Cortijo, 55') i David.

NÀSTIC: Fran, Joan, Aitor, José, Sergi (Vélez, 45'), Edu, Caco (Gerard, 56'), Alfons (Fran, 54'), Vieri, Bueno i Deiver (Alberto, 68').

ÀRBITRE: César Otal

TARGETES: Grogues a Álvarez, Joel i Ruben -dues i expulsió minut 30- (Europa) i a Bueno i Vélez (Nàstic).

GOLS: 0-1 (Jose, 27'); 1-1 (Musa, 54'); 1-2 (Gerard, 69'); 2-2 (Musa, 92').