Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

EN MARXA LA COMISSIÓ

Tretze socis tractaran els nous estatuts

La sala de juntes de les oficines del CE Europa van servir de marc, ahir divendres a la tarda, per establir l'inici de la Comissió de Reforma dels Estatuts (CRE). Tretze socis tractaran la redacció i condicions del nou text estatutari que posteriorment serà sotmès a consideració en assemblea de caràcter extraordinari on, la resta de socis, podran aprovar o no la seva composició definitiva.

A les 18:30 hores del divendres 24 de gener, a la sala de juntes del Nou Sardenya, la CRE va posar en marxa les seves funcions sota mandat de l'anterior Assemblea General de finals de l'any 2013. Un total de tretze socis formen aquest òrgan. Són els següents:

Javier Latorre (president de la Comissió), soci 142
Ramon Besora (vicepresident de la Comissió), soci 42
Arturo Ramírez (secretari de la Comissió), soci 168
Albert Benet, soci 120
Siscu Boj, soci 156
Àngel Garreta, soci 149
Eduard Garreta, soci 122
Pedro Giménez, soci 194
Xavier Guillén, soci 187
Víctor Martínez, soci 86
Oleguer Olivé, soci 206
Carlos Pablos, soci 199
Agustí Tenllado, soci 75

El Club
A dalt i a baix, els integrants de la CRE en dues perspectives fotogràfiques diferentsEl Club

 
Els membres que formen la CRE representen un ampli ventall d'europeisme. Des del soci més veterà de la Comissió (Ramon Besora, amb més de 50 anys consecutius de carnet) fins al més jove d'edat (Oleguer Olivé, president de la penya Torcida Escapulada). Enmig, penyistes, socis, directius, exdirectius, el delegat del Primer Equip, el cap de premsa del club, el vicepresident del CE Europa i experts en dret jurídic i esportiu. Tots ells tenen la responsabilitat de redactar la nova 'carta magna' que ha de guiar el funcionament de l'entitat durant les properes dècades.

Funcionament i debat de les propostes

La Comissió de Reforma dels Estatuts s'ha marcat com objectiu presentar una proposta d'estatuts a votació dels socis i sòcies de l'Europa pel final de la present temporada. Aquest òrgan exposarà diversos punts, els sotmetrà a debat i aprovació interna i, finalment, obrirà un termini amb la resta de socis per llegir el text provisional presentat, afegir observacions o demanar rectificacions d'alguns aspectes i, acabat aquest temps, convocarà una Assemblea General Extraordinària per determinar, entre tots els socis presents a l'acte, si s'aprova o no definitivament el nou full de ruta europeista.

El Club
Javier Latorre -dreta- (president de la CRE), en un moment de la reunió celebrada al club

 
Els nous estatuts del club hauran de regular de forma detallada diferents aspectes funcionals, jurídics, de gestió directiva, social i esportiva així com especificar diferents aspectes propis del club i que el diferencien d'altres entitats i on els socis i sòcies del club, un cop desenvolupada la feina de la Comissió, tindran la darrera paraula. L'objecte de la CRE és desenvolupar una 'llei europeista' atemporal que no vagi en benefici ni detriment de cap interès particular o directiu i pugui servir per donar les màximes garanties de futur a l'entitat independentment de les persones que la dirigeixin.

 

acidH TEB FederacioAcell