Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

CELEBRANT ELS REGISTRES DE DÓLERA, CANO, ALBERTO I GUZMAN

L'equip fa també una trobada amb el CTA

La primera plantilla de l'Europa va viure ahir un dijous diferent. D'una banda, es va reunir amb membres del Comitè Tècnic d'Àrbitres per rebre una xerrada orientativa sobre novetats del reglament. D'altra banda, l'equip va protagonitzar un sopar per celebrar els registres més recents de Pedro Dólera (190 partits i entrenador amb més duels de la història del club) i dels jugadors Cano i Valderas (150 partits jugats) i Alberto i Carlos Guzman (100).


Els jugadors van tenir un detall amb el seu entrenador i van confeccionar un pastís amb motiu de la simbòlica xifra de 190 partits de Dólera. L'acte, en família, va tenir lloc al bar de l'estadi Nou Sardenya i va comptar amb la presència del president del club, Guillaume de Bode, el vicepresident Arturo Ramírez, el tresorer Robert Biete i el vocal de la Fundació Privada Esportiva Europa, Miquel Garcia.

 

Xerrada amb els àrbitres

 

Abans de l'entrenament d'ahir al vespre i en coordinació amb el president del CTA, Xavier Moreno, els jugadors de l'Europa van assistir a una xerrada per millorar coneixements del reglament i ajudar a la comunicació i comprensió entre jugadors, tècnics i àrbitres. El vicepresident Arturo Ramírez, com president de la Comissió Esportiva de l'Europa, va compartir la xerrada dirigida per l'àrbitre català de Segona B, Àlex Fernández, i el Director Tècnic del CTA, Julio Serra. Aquesta iniciativa tindrà seguiment amb altres xerrades a equips del futbol de base i formatiu del CE Europa.

 

Primer Equip
Primer Equip
Primer Equip
Primer Equip
Primer Equip
Primer Equip

acidH TEB FederacioAcell