Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

ÉDGAR I MANEL, PRIMERES ALTES DEL PRIMER EQUIP

El lateral i el punta s'incorporen al club

Primer EquipDesprés de donar la llista de sis baixes esportives i una mèdica dins la primera plantilla del club i confirmar les catorze renovacions restants, l'Europa comença a incorporar nous futbolistes de cara al projecte de la temporada 2012/2013. Els primers, Édgar Domingo i Manel Martínez, lateral dret del Cornellà i davanter centre del Masnou respectivament.

 

Édgar Domingo Pareja és un dels laterals més consolidats actualment dins la Tercera Divisió, amb cinc temporades consecutives militant al Cornellà. Per la seva banda, el jove José Manuel Martínez Bel, referent en atac del Masnou i amb passat també al Cornellà, és un punta de només 20 anys que malgrat militar en les files del darrer classificat, ha despuntat aquesta temporada.

 

Amb aquestes dues incorporacions l'Europa suma ja 16 futbolistes en la seva primera plantilla. El cos tècnic treballa en la recerca, principalment, de quatre futbolistes més: dos d'atac i dos de tall defensiu, fins completar una llista final que, enguany, podria situar-se al voltant de les 20 fitxes federatives.

 

Primer Equip
Manel, disputant la pilota amb l'escapulat Alberto en el darrer Masnou-Europa

Primer Equip
Édgar, amb el Cornellà, en una acció amb el seu nou company Cebri

 

 

acidH TEB FederacioAcell