Semifinals de la Copa Catalunya femenina aquest divendres

Semifinals de la Copa Catalunya femenina aquest divendres Vane, en una foto dels quarts de final de la competició

Per tercera vegada en els seus catorze anys, el Femení del CE Europa disputarà una semifinal de la Copa Catalunya. Després de fer-ho per primera vegada -i consecutiva- els anys 2006 i 2007, enguany el Barça, mateix rival que en la darrera ocasió, serà l'oponent gracienc.

Com en aquella mateixa edició -i tal com repassem en aquest article-, Sant Joan Despí i el camp del Levante Las Planas seran la seu: el partit es jugarà aquest divendres 29 d'agost a les set de la tarda. L'Europa arriba a aquest partit després d'eliminar, entre finals de maig i mitjans de juny de la temporada passada, els equips de La Planada, La Roca i el Pallejà. Acte seguit del derbi de divendres, a les 21 hores, es jugarà la segona semifinal amb la presència del conjunt local i l'Espanyol.

La FCF ha designat Sant Joan Despí com seu d'aquesta fase final de la competició. Els vencedors del Barcelona-Europa i de l'Espanyol-Levante Las Planas jugaran la final diumenge al matí (12 hores). El club cobrirà en directe el partit de l'Europa mitjançant el compte oficial Twitter: @ceeuropa


 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics