Mateix partit, mateixa ronda, mateix lloc... i el mateix dia!

Mateix partit, mateixa ronda, mateix lloc... i el mateix dia! La capitana Noelia Vadillo 'Chipu', en la semifinal del 2007

Poques vegades al món del futbol es donarà una casualitat com la que tindrà lloc el proper divendres a Sant Joan Despí. Els equips femenins del Barcelona i l'Europa es veuran les cares a les semifinals de la Copa Catalunya en un duel que sembla calcat en tot al del 2007.

L'agost d'aquell any, el Femení A gracienc va disputar la seva segona semifinal consecutiva de Copa Catalunya (enguany jugarà la tercera de la seva història), el camí més llarg que ha recorregut mai en aquesta competició. Però aquell partit té tota una sèrie de coincidències amb el present.

La casualitat ha fet que, 7 anys després, les semifinals de la Copa Catalunya femenina siguin 'idèntiques'. El derbi entre blaugranes i escapulades es jugarà a Sant Joan Despí (com l'any 2007), al mateix camp (el del Levante Las Planas), corresponent a la mateixa ronda (semifinals) i... el mateix dia! (un 29 d'agost). En aquella ocasió, les gracienques, poc rodades per la data de disputa de la competició, en ple inici de pretemporada -com enguany- van perdre per 7 a 0.

Dins les files europeistes, moltes coses han canviat des de 2007. No obstant, quatre jugadores que enguany defensaran l'escapulada, repetiran respecte aquell 2007 en què també van militar dins la disciplina gracienca: Mar, Sango, Teixi i Vane. A continuació oferim un petit repertori de fotos -les de jugada, inèdites- d'aquella semifinal.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics