agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Un grup d'història en homenatge a Vergés

21 Novembre 2017 Redacció
Vergés i el logo del grup d'història que durà el seu nom Vergés i el logo del grup d'història que durà el seu nom CE Europa

El soci Ramon Vergés rebrà un homenatge públic aquest diumenge (10:15 hores, sala de premsa) i tindrà un grup d'història al seu nom.

Ramon Vergés i Soler és un dels socis més antics i més històrics de l'entitat. Directiu en diverses etapes del club i delegat durant molts anys del Primer Equip escapulat, la seva figura anirà per sempre més associada al recull d'informació i fotografies sobre la centenària vida de l'Europa. Autor de diversos llibres sobre la història de l'entitat o del seu estadi, d'articles periodístics i publicacions als antics butlletins del club o textos històrics a l'actual periòdic L'Escapvlat, la informació que ha aportat al llarg del temps i l'arxiu gràfic que acumula són de valor incalculable.

És per això que, coincidint amb la creació i presentació d'un grup d'història que durà el seu nom, aquest diumenge es retrà homenatge a la seva trajectòria. L'acte, obert a tothom, està convocat a la sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya a les 10:15 hores del proper 26 de novembre, una estona abans de la disputa del partit de lliga Europa-Palamós. En aquesta trobada hi haurà un petit col·loqui entre exjugadors, exdirectius i periodistes com a part de la presentació del grup d'història.

Grup d'Història Ramon Vergés

Aquest és el nom que rebrà el gruix de socis que, inicialment, formen part d'un grup de treball independent en favor de la història de l'entitat i la conservació de la seva memòria institucional i esportiva. El formen (per ordre de número de soci):

Miquel Garcia (número 44)
Tomás Santiago (51)
Ramon Vergés i Setó (57)
Albert Benet (95)
Jaume Rius (101)
Frederic Fernández (337)