agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Logística d'entrades i accessos del derbi

10 Novembre 2017
Mapa lógistic pel 12 de novembre Mapa lógistic pel 12 de novembre CE Europa

El derbi del diumenge 12 de novembre entre l'Europa i el Sant Andreu tindrà una logística diferent a altres duels de la lliga.

La taquilla de l'estadi es dividirà en dos punts. A les guixetes del carrer Sardenya cantonada Camèlies es vendran les entrades exclusivament a socis i aficionats de la UE Sant Andreu. Així mateix, els socis i aficionats visitants hauran d'entrar per la porta d'aquell mateix córner a l'estadi. El gol del carrer Sardenya serà l'espai acotat per a l'afició visitant, tal com indica el mapa superior.

Pel que fa a aficionats de l'Europa, qui vulgui comprar una entrada el mateix dia de partit ho haurà de fer a les oficines del carrer Secretari Coloma, 140, just al córner oposat. També les persones acreditades (periodistes, scouters de clubs de futbol, etc...) hauran d'identificar-se a oficines en aquest partit de forma excepcional. L'entrada de socis de l'Europa, aficionats i persones acreditades es farà per la porta principal de tribuna, situada al bell mig del carrer Camèlies.

Les taquilles obriran a les 10 del matí en els dos punts (guixetes i oficines).