agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Dani Pujol: "L'equip es mereixia un partit així després d'una lliga amb tants problemes"

16 Maig 2017 Àngel Garreta
Pujol celebra el seu 'hat-trick' amb els companys Pujol celebra el seu 'hat-trick' amb els companys Fran Capell

L'extrem Dani Pujol, fitxat al mercat d'hivern, es va convertir en el protagonista del darrer i decisiu partit de lliga signant un 'hat-trick'.

El davanter del conjunt escapulat va ser determinant per aconseguir la victòria que va donar la total tranquil·litat a l'equip i un trio de gols que no signava cap jugador de l'Europa des que ho va fer Javi Sánchez la temporada 2013/2014 en una de les majors golejades de la història, l'1-7 al camp de la Gramenet.

Preguntat pels seus gols, Pujol ha afirmat que "més que jo, el més important és l'equip i tot el que ha patit aquesta temporada. Acabar amb un partit així és el millor final possible" i admet que "des que vaig sortir de juvenils només he fet màxim dos gols en un partit, però sempre m'havia quedat a la porta del tercer. Aconseguir-ho és una sensació molt maca i més si ajuda a l'equip". L'extrem considera que, al llarg d'aquest curs esportiu "ens ha penalitzat no materialitzar les primeres arribades que teniem. No obrir la llauna a la primera. Això ens ha condicionat i ens ha creat impotència".

Analitzant el patiment d'aquesta temporada, Pujol creu que el darrer partit "és una recompensa també per a l'afició. El tècnic duia tota la setmana insistint que guanyar aquest partit era un premi a la seva fidelitat i una darrera recompensa a l'esforç, malgrat no ens hagin sortit les coses abans per poder haver estat més tranquils sense arribar a la darrera jornada". Per a l'extrem "hem fet una segona volta prou correcta, que en una temporada normal sense tants descensos per compensar ens hauria salvat feia dies".