Més de 300 europeistes a Instagram

Més de 300 europeistes a Instagram Mosaic d'imatges publicades a l'Instagram del CE Europa

Les xarxes socials són ja part indestriable de les nostres vides. Una de les darreres a les quals es va sumar l'Europa fa un any i dos mesos és la xarxa fotogràfica Instagram. Més de 300 persones segueixen ja un espai de comunicació molt visual i que va en augment progressiu de seguidors les darreres setmanes.

A tancament d'aquest article, 304 persones segueixen el compte @ceeuropa d'Instagram. Amb una foto de l'estadi Nou Sardenya, publicada el 15 d'octubre del 2013, va començar tot. Actualment hi ha publicades 121 imatges referent a tot tipus d'actualitat del club, esportiva i institucional. Especialment en partits del Primer Equip, un cop finalitzat el seguiment en directe via Twitter, a Instagram és on primer es pot trobar més informació, publicant-se normalment una foto inèdita del partit i un comentari del mateix a mode de resum.

Des d'aquestes línies convidem a tots els lectors de ceeuropa.cat, socis i internautes en general a sumar-se a l'Instagram del CE Europa i ampliar la presència de l'entitat en aquesta xarxa social que complementa els 4.989 seguidors a Twitter i els 2.350 a Facebook.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics