Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


El futbol 11 i futbol 7 del club es coordinen esportivament i a nivell de protocols

30 Setembre 2020 Redacció
Ramon Gatell, dempeus, durant una de les reunions Ramon Gatell, dempeus, durant una de les reunions CE Europa

El Futbol Formatiu masculí de l'Europa realitza aquests dies sessions preparatòries de metodologia i protocols contra la Covid-19.

Durant aquest mes de setembre el director del Futbol Formatiu escapulat, Ramon Gatell, i els coordinadors Jaume Mañosa i Nil Capdevila, dels equips masculins de la base, han estat realitzant les reunions amb els entrenadors dels equips de futbol 11 I futbol 7, unes reunions en grups reduits tot aplicant els protocols sanitaris vers la Covid-19.

En aquests dies han estat presents en les reunions els 25 equips que conformen les categories masculines del club. Aquestes reunions han servit per presentar el nou organigrama, supervisar i repassar el funcionament del protocol Covid-19. A cada reunió s'ha exposat la normativa per part dels entrenadors i el funcionament del dia a dia de treball dins l'entitat i amb els equips.

Daltra banda, s'ha exposat i aplicat la metodologia de treball, així com els documents i les eines a utilitzar pel que fa a les diferents categories i informes esportius. Ja amb la temporada de lliga en marxa, des de la direcció i coordinació s'aniran realitzant diferents reunions de control, avaluació i seguiment.

 

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell