agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Zona Mixta: Jornada 4, Masnou-Europa · 2014/2015

Zona Mixta: Jornada 4, Masnou-Europa · 2014/2015 Dólera donant instruccions durant el partit amb el Masnou

Un cop finalitzat el partit entre el Masnou i l'Europa, corresponent a la jornada 4 del campionat de lliga de Tercera Divisió, els tècnics dels dos equips van oferir roda de premsa als mitjans per valorar el resultat i altres aspectes del joc dels seus conjunts.

EUROPA · Pedro Dólera (entrenador)

Puntuar és bo i fer-ho en un camp complicat com aquest, tambe

140910-mixta-2"Ens esperàvem aquest partit amb un rival que es tanca molt bé darrere i surt bé a la contra. Hem fet que en això no ens engaxessin badant. A la primera part hem merescut fer un gol perquè hem tingut molt més el control del partit. A la segona ha canviat la intensitat dels dos equips i la pilota no ha estat ni a un cantó ni a l'altre. Al darrer quart hem tornat a manar però en general tots hem tingut poques ocasions.

Puntuar sempre és bo i fer-ho en un camp complicat com aquest també. La gent ha fet el que havia de fer. Només hem tingut una badada en el remat de cap de Jonathan i que Rafa Leva ha salvat molt bé, però per la resta tothom ha complert amb la seva funció. Estic content del desgast dels jugadors. Veurem com arribem contra el Sabadell B durant els propers dies per intentar tornar a estar tots 'a tope".


MASNOU · Miguel López (entrenador)

Es un bon punt contra un equip que tornarà al play-off

140910-mixta-3"Era un partit de molta exigència davant un equip fort, potent i complicat de superar. A nivell defensiu hem fet una gran feina. Al primer temps ens hem desajustat una mica, però a la segona hem fet les coses molt bé considerant que l'Europa sempre, amb els recursos que té o una jugada a pilota aturada, pot fer molt mal. És un bon punt contra un equip de play-off que enguany hi tornarà segur.

Destruir és més fàcil que construir i millorar amb pilota ho haurem de fer però costarà més. Però estic content de portar els punts que portem a aquestes alçades. Enguany tornem a tenir una plantilla molt nova i sobre la marxa de la temporada s'acabaran d'ajustar totes les peces".

acidH TEB SpecialOlympics