Cop dur

01 Novembre 2015 Àngel Garreta
Segona derrota a casa Segona derrota a casa Àngel Garreta

L'Europa ha caigut derrotat al Nou Sardenya davant el Vilafranca (1-2) en un encontre que prometia molt en el tram inicial del matx i que s'ha decantat cap als visitants en dos gols amb deu minuts de diferència a la segona part del partit.

Tercera Divisió · Jornada 12 · 01/11/15 · 18 hores · Estadi Nou Sardenya · 500 espectadors

1 - 2 VILAFRANCA

Era el dia que semblava, d'inici, que l'Europa posaria fi a la seva ratxa. Per la forma de sortir al camp, per la decisió en atac, pel control de la pilota, per la intensitat en el joc i la velocitat en les combinacions. No obstant, l'equip ha acabat perdent el partit davant un Vilafranca que ha fet un gran paper al Nou Sardenya.

Primera Part

Segon partit amb defensa de tres des de l'inici i segon començament d'encontre amb marcat caràcter ofensiu. Poves, al minut 8, ha provat el primer xut amb perill i les combinacions en atac dels escapulats han fet recular el Vilafranca. Al minut 14 l'Europa ha tingut una gran oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alberto ha estat clar objecte de penal. La pena màxima xutada per Poves, però, l'ha aturat Miguel Ramos.

No obstant l'Europa no s'ha arronsat. Al minut 24 Rovira ha provat una rosca que ha obligat el propi Ramos a treure una mà providencial per enviar a córner. Arribant a la mitja hora, el Vilafranca ha trobat els primers espais per la banda quan l'equip dirigit per Ivan Moreno recuperava la pilota i marxava a la contra. Medina, al minut 34, ha engaltat un xut que ha sortit massa creuat en una bona opció visitant.

El partit, elèctric, era atractiu per a l'espectador, amb dos equips necessitats a la taula classificatòria i que, tot i la pròpia tensió del matx i la dinàmica, s'han buidat sobre la gespa oferint molta entrega especialment en els primers 45 minuts que, no obstant, han finalitzat sense gols.

Segona Part

El tòpic diria que l'Europa-Vilafranca ha estat 'de poder a poder' i així ha resultat també en l'inici de la represa. Al minut 53, un fort cacau d'Abel Rita des de la frontal, que ha agafat per sorpresa fins i tot Miguel Ramos, ha acabat al fons de la xarxa convertint-se en l'1-0. L'encontre ha seguit des de llavors amb les mateixes revolucions, si bé el Vilafranca, per mèrits i necessitat, ha fet un pas endavant.

Al minut 69, Moreno ha aprofitat una centrada a l'àrea per a rematar agafant Gianni a contrapeu. Lliure de marca, el jugador visitant ha posat l'empat a l'electrònic. Deu minuts més tard, en una pilota centrada al segon pal on Gianni, malgrat sortir a refusar, no ha pogut acabar de desviar la trajectòria, Fontanils ha fet l'1-2. El gol ha deixat gelat tothom i l'Europa, en els onze minuts restants més quatre d'afegit, no ha pogut reaccionar per a forçar l'empat.

EUROPA: Gianni, Dot, Alberto, Cano, David López (Àlex Fernández, 57'), Uri, Rovira (Rubi, 57'), Padilla, Abel Rita, Poves (Nils, 71') i Montoro.

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Duran, Aitor Casas, Fontanils, Joan Castillo, Medina (Moreno, 66'), Gestí (Albarran, 84'), Illescas, Bernat (Merchán, 75'), Bueno i Santi Triguero.

ÀRBITRE: Carlos Calderiña Pavón (Sabadell) assistit per Pablo De la Iglesia Muñoz i Ruben Molina Ruiz (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Dot, Alberto i David López (Europa) i Duran, Medina, Gestí, Illescas, Bernat i Santi Triguero (Vilafranca).

GOLS: 1-0 (Abel Rita, 53'), 1-1 (Moreno, 69'); 1-2 (Fontanils, 79').

Jornada 12 del campionat regular de lliga de la Tercera Divisió grup V.

Per l'Europa no han pogut formar part de la convocatòria: Javi Iglesias (lesionat) i Fran Bea, Josa i Pedro Bilbao (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Guzman i el porter Fer / Pel Vilafranca han restat a la banqueta: Maldonado i el porter Kilian.

Partit disputat a temperatura fresca i amb cel tapat.

L'Europa encaixa la segona derrota seguida a casa, quarta de la temporada, i suma sis partits seguits sense guanyar.