L'electrònic no s'ha mogut

04 Febrer 2018 Redacció
Taules al Municipal Congost Taules al Municipal Congost Albert Ramírez

Empat sense gols del Juvenil A en la seva visita a Manresa (0-0). Els escapulats arriben als 40 punts a la part noble de la zona alta de la lliga.

Lliga · Jornada 21 · 04/02/18 · 11 hores
 
MANRESA
0 - 0 EUROPA


En un matx passat per aigua, el rentangle de joc no ha ajudat a cap dels dos equips, acumulant no només aigua sinó excessiu cautxú. D'inici es veia que el primer temps seria més físic i tècnic que no pas estètic, on les defenses s'han imposat als atacants i no hi ha hagut accions destacades de perill. El màxim intent de perill que han creat els dos conjunts és en algun servei de banda, acció a pilota aturada o córners, però pràcticament poca cosa més.

A la represa, l'Europa ha sortit molt millor que els locals i ha gaudit d'una opció clara al primer minut. Pilota que penja Joel, Albert l'allarga fins al mig de l'àrea, Javi remata en un mig error per a, finalment, arribar la pilota a Tarik, qui aconsegueix fer gol però l'àrbitre l'acaba anul·lant per fora de joc.

A partir d'aquí ha començat a ploure molt més fort i tothom era conscient que la feina es complicaria encara més. Fins al final, molta pilota dividida i joc aeri sense pràcticament més perill. Considerant les circumstàncies, el punt és just per a tots dos equips.

La fitxa tècnica del partit

MANRESA: Lucas, Carlos (Kader, 70'), Raúl, Albert, Dani, Oriac, Marc, Marcel, Bernat, Jordi i Roger (Alejandro, 81').

EUROPA: David Aragón, Franc, Ramon, Sori, Jordi, Albert Grau, Joel, Joan, Javi (De Celis, 81'), Iñaki (Kengo, 66') i Tarik.

ÀRBITRE: Pol Toril Bagen (Vallès Occidental), assistit per Adrian González Ruiz i Jordi Mayoral Rovira (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Carlos, Oriac, Raúl i Dani (Manresa) i a Albert Grau i Franc (Europa).

GOLS: cap.


Incidències

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

Quart empat de la temporada, segon de consecutiu.

acidH TEB SpecialOlympics