CasaVicens

La remutada no és completa

29 Gener 2023 Redacció
Ensopegada a casa Ensopegada a casa Maria Vidal

El Filial masculí no ha pogut igualar un marcador advers per segona setmana consecutiva i ha acabat perdent davant el Sant Just (2-3).

Lliga · Jornada 15 · 29/01/23 · Nou Sardenya · 12 hores

EUROPA 2 - 3 ATLÈTIC SANT JUST

L'Europa no ha sortit endollat al matx i un Sant Just més intens que ha trobat premi a la seva insistència ja al minut 9, en una jugada per banda de Jan Antoni que s'ha convertit en el 0-1. Els visitants han anat gestionant l'avantatge en el partit i Aniol, a 10 minuts del descans, ha fet el 0-2 des de la frontal de l'àrea, un marcador que tornava a dibuixar un escenari de màxima dificultat pel conjunt gracienc, igual que fa set dies a Vilanova.

Amb tot l'Europa ha estat capaç de retallar distàncies només començar la segona meitat amb la diana d'Adnane, però el gol de l'1-3, vuit minuts més tard de la diana gracienca, ha tornat a pesar sobre l'esquena dels jugadors europeistes, que en línies generals no han tingut pas el seu millor dia.

El conjunt escapulat ha donat l'energia restant de les seves forces arribant al tram final del matx. Samsó ha fet el 2-3 sobre el temps reglamentari. En els quatre minuts d'afegit del matx, l'Europa podria haver tornat a signar un segon 3-3 consecutiu, però primer un xut del mateix Samsó ha sortit alt i després un segon intent escapulat que no ha trobat porteria.

EUROPA: Martí, Manel (Kengo, 77'), Sicu, Dani, Morlans, Cabezas (Pepe, 68'), Jandro (Biti, 77'), Sergi, Adnane, Víctor (Buba, 60') i Samsó.

ATLÈTIC SANT JUST: Unzue, Javi, Dani, Nacho, Guille, Avilés (Rupi, 52'), Jan (Eloi, 83'), Aniol (Dufi, 52'), Novo, Pau (Montes, 82') i Arellano.

ÀRBITRE: Gerard Creus Soler (Lleida), assistit per Alex Torres Hoyas i Jalal Bejja (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Adnane i el segon entrenador Aday Benítez (Europa) i a Aniol, Dani i Jan (Atlètic Sant Just).

GOLS: 0-1 (Jan, 9'); 0-2 (Aniol, 35'); 1-2 (Adnane, 47'); 1-3 (Jan, 55'); 2-3 (Samsó, 90').