Victòria 'youtubera'!

06 Desembre 2020 Àngel Garreta
Moyano celebra el 2-1 Moyano celebra el 2-1 Àngel Garreta

L'Europa femení s'ha retrobat amb la victòria (2-1 contra el Huesca) en la primera retransmissió del club pel canal de YouTube.

Lliga · Jornada 8 · 06/12/20 · 16 hores

2 - 1 HUESCA

Només havien passat dos minuts quan Farreras hauria pogut obrir el marcador per a l'Europa en una internada mà a mà amb la portera Nuria on aquesta darrera ha acabat guanyant la partida. A l'altra banda, però, Lydia també podria haver fet el 0-1 al minut 9 en una ocasió pràcticament idèntica.

Al minut 21, Moyano, en una acció de banda cap a dins, ha xutat des de la frontal obligant a una excel·lent intervenció de la portera visitant. A la mitja hora de joc l'Europa ha estrenat l'electrònic en una greu badada de la defensa Iris, qui s'ha fet un embolic i, quan ha volgut cedir a la seva portera, Farreras li ha robat la cartera i ha superat Nuria a plaer fent l'1-0.

No obstant, l'alegria ha durat poc, donat que als cinc minuts i en una pilota bombejada dins l'àrea, Mimi s'ha quedat a mitja sortida i la davantera Lydia ha acabat picant-li la pilota per sobre per retornar el duel a l'estat d'empat. Abans del descans Farreras ha tornat a tenir un mà a mà amb la portera, però no ha pogut superar-la de xut creuat.

A la represa, l'Europa ha sortit ordenat i pausat des del darrere, buscant tenir el control del partit. El bon joc gracienc ha donat fruits al minut 62 quan Moyano, en cursa d'atac per l'esquerra del camp, ha trepitjat àrea i, sobre la pressió de les rivals, ha connectat un xut creuat que s'ha colat llepant el segon pal. Fins al final, control del partit de les gracienques i tres punts al sarró.

La fitxa tècnica del partit · Acta RFEF

EUROPA: Mimi, Moyano, Júlia, Itziar (Zaira, 69'), Pili Porta (Ona, 88'), Peque, Andrea Porta, Farreras (Abad, 82'), Laura (Laia, 45'), Anabel (Vale, 69') i Fusté.

HUESCA: Nuria Rodríguez, Rocio, Patri (Estaún, 86'), Iris, Esther, Ari (Mallada, 72'), Royo, Carol (Totti, 59'), Lydia, Sanaú (Lolo, 86') i Dai (Julia Sanz, 72').

ÀRBITRE: Ainara Acevedo Dudley, assistida per Oleksandra Lyashchuk i Elia Bayo.

TARGETES: Grogues a Farreras (Europa) i a Esther (Huesca).

GOLS: 1-0 (Farreras, 30'); 1-1 (Lydia, 35'); 2-1 (Moyano, 62').

Campionat de Lliga Nacional, grup III.

Primera retransmissió de la història del canal oficial de YouTube de l'Europa d'un partit del club.