Victòria televisiva!

15 Octubre 2017 Redacció
Esclat de joia al Nou Sardenya Esclat de joia al Nou Sardenya Josep Maria Clemente

Fins a dues vegades s'ha sobreposat el Femení A de l'Europa a un marcador en contra per acabar guanyant el Pallejà a casa (3-2).

Lliga · Jornada 6 · 15/10/17 · 10 hores

3 - 2 PALLEJÀ

L'estrena per TV del conjunt escapulat per primera vegada en la seva història ha acabat amb alegria gracienca. L'encontre ha resultat emocionant. D'inici, les de Cristian Aleza han marcat un fort ritme, tenint la pilota i entrant per banda amb ocasions per obrir el marcador. A partir del minut 25 el Pallejà s'ha estirat tot realitzant una pressió més alta. Fruit d'això, i després de robar una pilota en la sortida en construcció de les gracienques, les roig-i-negres s'han avançat amb un gran xut que ha agafat per sorpresa Ari.

Fins al descans, l'Europa ha seguit tenint oportunitats sense premi. A la represa, l'encontre ha tingut un ritme lent, però el quadre gracienc ha tingut dues oportunitats d'empatar amb dos xuts al travesser. Al refús del segon, Eybis, atenta, establia l'empat. El que no s'esperava l'Europa era que als cinc minuts la visitant Maria s'aprofités d'un greu problema d'atenció defensiva per superar Ari per dalt en la seva sortida a l'àrea gran. Les escapulades rebien un cop dur, anant de nou per darrere el marcador en un matx on s'estaven fallant moltes ocasions i on el Pallejà gaudia pràcticament de màxima efectivitat.

L'equip escapulat, però, s'ha refet ràpidament. A tocar del minut 70 l'àrbitre ha assenyalat penal per mans. La capitana Kaky veia com la portera Helena refusava la pena màxima enviant una defensa la pilota a córner en segona instància. No obstant, davant l'alegria de les visitants, Carla rematava l'immediat córner al fons de la xarxa. Era el 2-2. Amb les locals pujades d'ànim i, en aquesta ocasió, les visitants més tocades, el Nou Sardenya va empènyer l'equip i cinc minuts més tard Clara aconseguia el gol del triomf amb un control a la frontal de la petita i ràpida rematada al fons de la xarxa davant la sortida de la portera. Finalment l'Europa ha sumat els tres punts, més que merescuts en una matinal de baralla amb els pals de la porteria.

EUROPA: Ari, Kaky, Marta Pou, Nany, Eybis (Moyano, 63'), Laia (Carla, 63'), Sònia, Andrea Porta, Zaira (Alcocer, 58'), Clara i Anabel.

PALLEJÀ: Helena, Margot, Marina, Elba (Paula, 71'), Maria, Ana Andrino, Raquel, Mireia Lluch, Florentin, Jéssica (Boltà, 67') i Abad (Míriam, 36').

ÀRBITRE: Victoria Petrova, assistida per Teresa Rovira i Carla Borràs.

TARGETES: Groga a Marina (Pallejà).

GOLS: 0-1 (Jéssica, 32'); 1-1 (Eybis, 55'); 1-2 (Maria, 59'); 2-2 (Carla, 70'); 3-2 (Clara, 75').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.

Primer partit de la història de la secció femenina del club que s'ha fet en directe per TV (canal Esport3).