Oportunitat perduda

26 Febrer 2017 Fran Capell
Volen dos punts al final Volen dos punts al final Fran Capell

L'Europa femení ha empatat davant L'Estartit (1-1) deixant passar la penúltima oportunitat d'apropar-se a un Seagull que avui ha perdut.

Lliga · Jornada 20 · 26/02/17 · 16 hores

1 - 1 L'ESTARTIT

Ha començat el matx amb un Estartit amb empenta i volent sorprendre al conjunt escapulat sortint ràpid des de darrere. Al minut 3, Blanca ha trencat el fora de joc i ha perdonat davant Mireia. L'Europa ha pogut avançar-se al minut 10 quan Clara ha superat per velocitat la seva defensora, però ha creuat massa davant la sortida desesperada de Roberta.

A partir de llavors, domini altern i amb poques oportunitats. No ha estat fins al minut 38 quan Sònia ha vist avançada a Roberta i, de vaselina, ha fet lluir la portera. La primera part ha finalitzat amb un Europa espès i amb poques idees en atac. Només començar la segona part, el conjunt escapulat ha mogut la banqueta per posar setge a la porteria de L'Estartit, que ha fet un pas enrere per treure un punt de Gràcia. Malgrat la seva insistència en atac, el conjunt gracienc, un pèl imprecís en els darrers metres, no ha aconseguit el gol fins a deu minuts del final quan, a la sortida d’un córner Marta Pou ha rematat de cap al fons de la porteria de Roberta.

El gol feia pensar que els tres punts es quedarien a Gràcia, però L'Estartit ha aconseguit empatar al final quan Júlia ha llançat una falta llunyana i Mireia, massa confiada, ha vist com entrava dins la porteria. L'empat visitant ha deixat sense reacció al conjunt gracienc, que ha vist com dos punts volaven del Nou Sardenya. La propera jornada, el Seagull espera. Serà el darrer tren de la lliga per somiar amb la promoció d'ascens.

EUROPA: Mireia, Zaira (Laia Castilla, 52’), Carla, Abril (Alcocer, 52’), Marta Pou, Júlia, Núria (Granados, 70'), Andrea Porta, Sònia, Clara i Anabel (Eybis, 91').

L'ESTARTIT: Roberta, Martínez, Gloria (Rocío, 59'), Saray, Andrea, Gemma, Puiggros, Puntonet, Blanca, Júlia i Alba (Mimi, 80').

ÀRBITRE: Mariona Peralta.

TARGETES: Grogues a Andrea Porta, Anabel i Clara (Europa).

GOLS: 1-0 (Marta Pou, 80’) 1-1 (Júlia, 89’).

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup II.

Quart empat en els darrers cinc partits.