Golejada plàcida!

L'Europa no ha tingut pietat del rival L'Europa no ha tingut pietat del rival Josep Maria Clemente

Plàcida victòria del Femení A en el primer partit de la segona volta davant el Lloret. Les escapulades s'han mostrar molt superiors durant tot el partit i han creat infinitat d'ocasions de gol. Ben aviat, Clara ha obert el marcador, al minut 3. Tot i que el segon gol ha trigat a arribar, la superioritat gracienca era evident.

Lliga · Jornada 14 · 18/01/15 (11:30 H) · Estadi Nou Sardenya · Redacció

EUROPA 7 - LLORET 2

Andrea Porta i Clara han marcat el segon i tercer gol abans de la mitja hora de joc. En una contra, Ana Rios retallava distàncies i posava el 3 a 1 amb el qual s'ha arribat al descans al Nou Sardenya. A la represa, res ha canviat: l'Europa ha portat el pes del joc i s'ha apropat repetidament a l'àrea gironina amb perill.

Clara, amb dos gols més, ha sumat un pòquer de gols al seu compte particular i Ana Alcocer n'ha fet dos més per tal d'arrodonir l'àmplia golejada. Per part visitant, novament Ana Rios, la jugadora més perillosa, ha marcat el segon gol en una nova contra del Lloret. Aquest 2015 l'Europa porta 11 gols marcats en dues jornades.

La fitxa tècnica

EUROPA:
Silvia, Mar (Carlita,46'), Teixi, Marta, Kaky, Vane, Pili Porta (Anna Sitjà, 46'), Carla (Alba, 64), Andrea Porta, Clara i Núria (Ana Alcocer, 65').

LLORET: Jennifer, Imma, Nora, Ana Rios, Mireia, Marta, Noemi (Eva, 64'), Elena (Maria, 73'), Ana Crillo, Rebeca i Marga.

ÀRBITRE: Padrós Baciero.

GOLS: 1-0 Clara (3'), 2-0 Andrea Porta (24'), 3-0 Clara (27'), 3-1 Ana Rios (35'), 4-1 Clara (56'), 4-2 Ana Rios (57'), 5-2 Clara (62'), 6-2 Ana Alcocer (70'), 7-2 Ana Alcocer (87').