El Femení desperta del somni

12 Febrer 2017 Fran Capell
Una acció del matx Una acció del matx Josep Maria Vintró

Seagull i Barcelona B agafen distància al capdavant de la taula després de l'empat de l'Europa aquesta tarda a casa davant l'Igualada (0-0).

Lliga · Jornada 18 · 12/02/17 · 16 hores

0 - 0 IGUALADA

Durant els primers vint minuts del partit el Femení A escapulat ha posat setge a la porteria d’una Noelia molt segura. La primera ocasió ha estat per Andrea Porta, que sorprenia amb un xut des del costat esquerre que s'ha estavellat al travesser. Cinc minuts després, la mateixa Andrea ha intentat sorprendre de vaselina però el seu xut sortia desviat.

Passat el quart d'hora, Sònia també ha provat de sorprendre a una Noelia avançada, però el seu xut ha sortit molt alt. L'Igualada ha intentat sortir en alguna contra, però on ha portat perill ha estat a pilota aturada. En un córner, a la mitja hora de joc, Núria ha rematat sola de cap però massa alt. A les acaballes de la primera part, Mireia ha refusat amb els dits a córner una pilota enverinada pel vent i provinent d'una falta llunyana.

A la segona part, l'Europa ha passat a dominar encara més la possessió de la pilota i l'Igualada ha fet un pas enrere per treure un puntet del Nou Sardenya. Tot i això, l'Europa ha jugat més amb el cor que amb el cap i s'ha mostrat imprecís en els darrers metres. Tot i l’'empenta final, el conjunt escapulat no ha aconseguit que els tres punts es quedessin a Gràcia.

EUROPA: Mireia, Zaira (Núria, 73’), Kaky, Marta, Carla, Laia Castilla, Anna Sitjà (Alcocer, 81’) , Andrea Porta, Sònia, Clara i Anabel.

IGUALADA: Noelia, Esther, Aina, Marta, Elena (Júlia, 78’), Miriam, Jéssica, Núria Miquel (Laura, 65’), Jana (Mariona, 62’), Marina i Judit.

ÀRBITRE: Teresa Purti.

TARGETES: Groga a Andrea Porta (Europa) i Núria i Esther (Igualada). Vermella directa al tècnic Álvaro del Blanco (Europa).

GOLS: cap.

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup II.

Amb la darrera ratxa d'empats l'Europa perd, gairebé de forma virtual, el tren del somni de l'ascens.