La Selecció Catalana goleja en l'homenatge del futbol femení a Teixi

24 Setembre 2015 Àngel Garreta
Teixi, en el moment d'abandonar el terreny de joc en actiu Teixi, en el moment d'abandonar el terreny de joc en actiu Àngel Garreta

El combinat de la Selecció Catalana femenina ha demostrat tot el seu potencial golejant (0-9) el Femení A de l'Europa en el partit que passarà a la història com el d'homenatge a Sandra Teixidó, "Teixi", la fins ara capitana que penja les botes.

Amistós homenatge a Sandra Teixidó · 24/09/15 · 19 hores · Estadi Nou Sardenya · 300 espectadors

EUROPA 0 - 9 CATALUNYA

Amb autoritat ha guanyat la Selecció el seu compromís amistós a l'estadi. Les noies entrenades per Natàlia Arroyo i Lluís Cortes han obert el marcador al minut 15 quan Olga Garcia, de jugada individual fins regatejar la portera Mònica, ha marcat a porteria buida. L'Europa ha tingut la seva única opció de gol i que podria haver empatat el partit al minut 25, amb una centrada d'Ana Alcocer, molt tancada, que ha picat sobre el travesser.

Tres minuts després, Olga Garcia ha tornat a foradar la xarxa, amb un gran xut ajustat des de fora l'àrea, per fer el 0-2. A partir de la mitja hora de joc, quart d'hora fatídic per l'Europa, rebent quatre gols més. El 0-3 obra de Benito afusellant la porteria després d'un mal refús gracienc. El 0-4 d'Elba, de cap. El 0-5 de Baudet, de vaselina després d'encarar la portera escapulada. El 0-6 de la mateixa jugadora, en aquesta ocasió amb un xut impossible d'aturar i col·locat a l'escaire.

Als cinc minuts de la represa Sofi ha fet el 0-7 de xut creuat i tres minuts després Vane ha fet el 0-8 aprofitant un mal refús a l'àrea petita. Al minut 57 ha arribat un dels moments més emotius de la tarda, amb l'entrada al camp de Júlia per Teixi, abandonant la capitana gracienca el terreny de joc per darrera vegada en el partit del seu homenatge. A partir d'aquí el ritme de joc ha baixat, la pressió del combinat català ha estat menys intensa i s'ha acabat veient el novè gol ja al minut 86, en un xut creuat d'Aitana.

EUROPA: Mònica, Carlita, Kaky, Teixi, Pili Porta, Andrea Porta, Vane, Anna Sitjà, Marta Pou, Ana Alcocer i Clara... També han jugat: Laia Castilla, Jessi, Eybis, Júlia, Laia Rodríguez, Marina, Sònia, Abril i Judit.

CATALUNYA: Ràfols, Elba, Cristina Becerra, Pereira, Queralt, Zaira, Benito, Romero, Olga Garcia, Cristina Baudet i Pelegrí... També han jugat: Garrote, Pons, Ballesté, Berta, Vesela, Yaiza, Sofi, Aitana, Maria González, Vane i Sara.

ÀRBITRE: Alejandro Carrillo Vílchez, assistit per Cristian Blesa Garcia i Sergio Carrillo Vílchez.

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Olga Garcia, 15'); 0-2 (Olga Garcia, 28'); 0-3 (Benito, 30'); 0-4 (Elba, 34'); 0-5 (Baudet, 36'); 0-6 (Baudet, 44'); 0-7 (Sofi, 50'); 0-8 (Vane, 43'); 0-9 (Aitana, 86').

Amistós d'homenatge a Sandra Teixidó, "Teixi" amb motiu de la seva retirada del futbol en actiu.

Partit disputat a bona temperatura, un xic fresca però sense incidències meteorològiques extremes.