agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Guillem Josa torna a casa

Josa tornarà a vestir l'escapulada Josa tornarà a vestir l'escapulada Arxiu CE Europa

El migcampista Guillem Josa torna a la disciplina de l'Europa per incorporar-se al mig del camp del Primer Equip de cara al curs 2017/2018.

El futbolista, de 21 anys i format a la base gracienca, torna al club dels seus amors després de sortir-ne l'estiu del 2016 i passar una temporada de creixement esportiu al Masnou de Primera Catalana. Josa va debutar oficialment amb l'Europa amb només 17 anys, en partit de Copa Catalunya disputat a Castelldefels. Dos anys més tard, als 19, va debutar en lliga el 22 de febrer del 2015 a casa contra el Vilafranca.

L'estiu d'aquell any va donar el salt definitiu al Primer Equip. Amb la samarreta escapulada ha disputat fins a la data només 4 partits del campionat regular de Tercera Divisió i és per això que una sortida per guanyar minuts i seguir madurant futbolísticament va ser el camí marcat el 2016. Ara, Josa torna a Gràcia per lluitar per un lloc a l'onze titular de l'equip.

El segon cas de futbolista gracienc format des de l'Escola

Josa va entrar dins l'Escola de futbol del CE Europa amb 5 anys (el 2001) i es va federar només dos anys més tard amb el Benjamí B. La història d'aquest futbolista gracienc s'escriu des de llavors pujant esglaons dins les diferents franges d'edat i els diferents equips de base del club fins ser un dels capitans del Juvenil A (on va jugar els cursos 2012/2013 i 2013/2014) i un referent indiscutible de l'Europa B en la temporada 2014/2015, la de la seva estrena com a sènior.

En tota la centenària història de l'equip escapulat aquest és tot just el segon cas d'algú natural de la Vila on viu el club, que hagi entrat dins l'entitat en la franja d'edat més jove permesa i que hagi portar a terme tota la seva carrera fins arribar al Primer Equip defensant només la samarreta escapulada. El precedent, Josu Rodríguez. Amb el retorn de Guillem Josa, el migcampista serà el futbolista que més anys durà a l'Europa: 16 dels seus 21 anys.


170615 josa S