Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

EL CASTELLDEFELS SERÀ EL RIVAL D'AGOST A LA COPA CATALUNYA

Celebrat el sorteig a la seu de la FCF

L'Europa ja coneix quin club serà el seu primer rival en la propera edició de la Copa Catalunya. Es tracta del Castelldefels, club del mateix grup a Tercera. El partit, a ronda única, es jugarà al terreny de joc de l'equip que primer ha sortit. Els graciencs, doncs, estrenaran el seu camí a domicili, al camp d'Els Canyars.

 

Vuit classificats de la primera eliminatòria, els campions dels dos grups de Primera Catalana i els equips de Segona B i Tercera que s'hagin inscrit a la competició prenien part del sorteig d'aquest matí celebrat al carrer Sicília, seu de la Federació Catalana de Futbol. Els emparellaments, marcats sota el criteri de proximitat, han delimitat molt el ventall de rivals possibles de l'Europa.

 

L'encontre es jugarà, si res no varia, el diumenge 11 d'agost a la tarda. En cas de superar aquesta ronda, els dos equips ja saben que la següent eliminatòria es jugarà set dies més tard, el diumenge 18 d'agost, també a la tarda. Sortejats els creuaments, el guanyador del Castelldefels-Europa es veurà les cares amb el vencedor del duel Santboià-Sant Andreu. Si el classificat és el Santboià, el duel es jugaria de nou a domicili al Joan Baptista Milà. Si el vencedor fos el Sant Andreu, es jugaria al camp de l'Europa o el Castelldefels (segons qui s'hagi classificat) per ser el Sant Andreu l'equip de superior divisió.

 

Primer EquipPrimer Equip
Dos moments del sorteig celebrat aquest matí a la seu de la FCF

Foto: remimages.com

 

acidH TEB SpecialOlympics