El suport a l'Europa es va notant al carrer, amb les banderes als balcons i ara també cartells en comerços i entitats.

L'Europa premiarà els abonats que passin a condició de soci i els socis que duguin un nou soci al club amb un 20% de descompte als dos.

Les dues darreres temporades el club ha crescut en socis de ple dret i també dins la nova modalitat d'abonat pels partits de lliga.

No hi deixem de pensar cada nit... però ho volem convertir en una realitat! A 180 minuts de Segona B. A un pas de la glòria!

El 28 de juny és el dia internacional de l'orgull LGTBI i l'Europa, com no podia ser d'altra manera, se suma a celebrar-ho!

Penjar la bandera al balcó ha resultat un èxit, però també hi ha altres maneres d'animar l'Europa. Quina és la que tens pensada?

L'europeisme està responent a la crida del club i la bandera escapulada es comença a veure a molts carrers i llocs diferents.

El suport al Primer Equip de l'Europa de cara al 'play-off exprés' supera els límits de Gràcia i arriba... fins i tot a Grècia!

Falta un mes i una setmana per jugar la primera semifinal del play-off. Que tothom vegi que l'Europa encara té molt en joc!

Després de només cinc dies de vida, la botiga virtual del CE Europa treu fum. La mascareta és el producte més demanat.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics