agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

UN MESSI GRACIENC

En Marc, de l'Aleví B, és Messi en un anunci

MessiEn Marc Rodríguez, jugador gracienc de l'Aleví B de l'Europa i format a l'Escola de Futbol, és l'actual Messi de jovenet. El jove jugador escapulat s'ha ficat a la pell de l'astre argentí per un anunci de la marca que patrocina al davanter blaugrana. A Europa TV podeu veure l'spot sencer amb en Marc, acompanyat del propi Messi de veritat i d'un altre històric: Zinedine Zidane.

El CE Europa és, a banda de pedrera de futbolistes, una bona pedrera de "dobles" del futbol o bé d'extres d'anunci. Si fa uns mesos vam comentar la presència de jugadors escapulats en un anunci amb Rafa Nadal, o anys enrere gairebé mitja plantilla del Caprabo-Europa B en un anunci de Danone amb Ronaldinho, ara li ha tocat al jove Marc Rodríguez compartir protagonisme amb un crack retirat, Zinedine Zidane, i un que està actualment considerat el millor del món, Leo Messi.

A continuació us oferim uns quants fotogrames de l'anunci de la marca Adidas (patrocinadora de les botes del jugador argentí) i unes altres del pas d'en Marc per les diferents etapes de l'Escola i el Futbol Base en els darrers anys.  Així mateix, podeu veure el vídeo clicant a l'enllaç inferior. Formar part d'aquest anunci ha estat, sens dubte, una experiència única i enriquidora per un europeista de cor d'una fidel família d'europeistes.

Video Mira l'anunci a Europa TV

 

FOTOGRAMES DE L'ANUNCI

Messi

Messi

Messi

 

EN MARC EN DIVERSES ETAPES DE BASE I ESCOLA AL CLUB

Messi

Messi

Messi

  Fotos: arxiu documental ceeuropa.cat i H. Ballesteros

 

acidH TEB SpecialOlympics