Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'Europa realitza el sorteig de Junta i Mesa electorals al Nou Sardenya

18 Març 2023 Redacció
El soci Carlos López Aira, de la Comissió de Control i Transparència, encarregat de treure els números per escollir els socis El soci Carlos López Aira, de la Comissió de Control i Transparència, encarregat de treure els números per escollir els socis Àngel Garreta

Els membres triats com a titulars i suplents hauran de confirmar la disponibilitat i constituir-se formalment entre el proper dimarts i dimecres.

L'estadi Nou Sardenya ha estat l'escenari del sorteig per a triar els membres titulars i suplents de la Junta i Mesa electorals. La sala de premsa ha acollit la presència de socis del club, del president de l'entitat Víctor Martínez, del Síndic del Soci Xavier Guillen, del president de la Comissió de Control i Transparència Carlos López i de la secretària de la Junta Directiva del club Núria Pi, qui ha aixecat acta.

Carlos López, com a responsable de la Comissió de Control i Transparència, ha estat l'encarregat de treure de dins de les 3 copes de Catalunya les boles amb els números per anar sortejant els socis corresponents. Finalment, el llistat de noms sortejat com a titulars i suplents serà validat en els propers dies -temps per contactar amb els socis, comunicar-los-hi el resultat i rebre la seva acceptació o el motiu de pes pel quan no poden exercir aquestes funcions- i constituir la Junta i la Mesa electoral definitives amb 3 titulars i 3 suplents per banda.

Els noms escollits que acabin formant els titulars i suplents de Junta i Mesa es comunicaran als socis als efectes informatius oportuns, tal com es va fer en les passades eleccions, després de la constitució d'aquests dos òrgans electorals i la conformitat de tots els socis titulars i suplents.