Lliga

El Filial femení es refà del gol inicial de la Fontsanta-Fatjó C suant per aconseguir una important victòria per l'ascens directe (4-1).
Amb una golejada de vuit gols a Figueres (0-8) el Filial femení marca fort el lideratge quatre punts de distància respecte el segon classificat.
El Filial femení ha superat al Nou Sardenya el Can Parellada en un partit on els gols (4-0 final) han caigut essencialment a la segona meitat.

Passa a passa

20 Abril 2024
Clara i treballada victòria del Filial femení a Berga (0-3) per continuar a la posició més alta després de la jornada de descans.
El Filial femení suma dotze victòries seguides després de golejar al Vic a terres osonenques en una gran segona part de tot l'equip (0-4).
L'Europa B venç per la mínima (3-2) al Sant Gabriel B al Nou Sardenya i és més líder després de les punxades dels seus rivals directes.

La vida és Bella!

17 Març 2024
L'Europa B es col·loca líder de la Primera Divisió després de vèncer amb contundència i superioritat el Palautordera a domicili (0-4)!

Preparades!

10 Març 2024
L'Europa B fa els deures amb golejada al Nou Sardenya davant el Júpiter (14-0) abans de la jornada clau de la temporada per la primera plaça.
Vuitena victòria seguida pel Filial europeista en la visita a Cassà (0-8) en una jornada en què l'Europa ha estat a punt de col·locar-se líder de Primera.

Set de més!

25 Febrer 2024
Victòria plàcida i de superioritat del Filial femení al Nou Sardenya davant el Vic Riuprimer B (3-0) per sumar set setmanes seguides aconseguint els tres punts.