Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Lliga

Ple de victòries pel Filial femení en el seu primer any de vida després de golejar per 13-0 a l'Albirrojita en l'últim partit de lliga al Nou Sardenya.
El títol de lliga i una setmana sense jugar no ha descentrat el Filial femení de l'objectiu del triomf, imposant-se per 0-5 al camp de la Guineueta B.
El Filial femení de l'Europa és virtualment campió de la Segona Divisió catalana després de golejar la Montañesa al Nou Sardenya (11-0).
Després de golejar (19-0) a La Salut Pere Gol al Nou Sardenya, el Filial europeista té l'ascens i el campionat de lliga virtual a una victòria!
El Filial gracienc deixa el campionat a mínim dues victòries després de golejar a casa a la Penya Barcelonista Barcino (9-0).
El Filial femení suma tres punts més davant el tercer classificat (Barceloneta) en una segona part poc fluida a nivell futbolístic (3-6).

També saben patir!

05 Març 2023
El Filial femení s'imposa al derbi contra el Martinenc B (1-2) amb un equip local reforçat i un gol al quart final que certifica els punts.

Diluvi golejador

25 Febrer 2023
Contundent i plàcida victòria pel Filial femení en el derbi davant el Sant Andreu disputat en una plujosa tarda al Nou Sardenya (17-0).
El Filial femení amplia fins als nou punts la distància respecte el segon classificat després d'una nova golejada a domicili (0-18).
Victòria plàcida i contundent pel Filial femení en l'estrena de la segona volta a casa davant l'Atlètic Poblenou (23-0).