Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Lliga

El Juvenil A completa un final de lliga espectacular després de guanyar al camp de la Fontsanta-Fatjó en un partidàs en tots els aspectes (0-2).
El Juvenil A femení, amb un triomf per 2-0 contra La Roca, certifica la segona plaça de la lliga a una jornada pel final del campionat.

Som de bronze!

07 Maig 2023
El Juvenil A guanya per la mínima davant el Girona en un camp que es resistia els últims anys per tancar la tercera posició (0-1).
El Juvenil A tanca el primer objectiu de la temporada, classificar-se per a Copa Catalunya, amb victòria contundent davant el Llerona (6-0).
El Juvenil A continua amb la bona ratxa de victòries i suma tres punts contundents a Santa Susanna (0-4).

Ara sí... Segones!

02 Abril 2023
El Juvenil A femení és segon classificat després de guanyar el Vic Riuprimer a domicili (0-1) i aprofitar l'empat entre Damm i Espanyol.

Un punt buit

25 Març 2023
El Juvenil A femení no escala fins a la segona posició després de perdre dos punts davant el Reus al Nou Sardenya (1-1).

Volem la plata!

19 Març 2023
El Juvenil A femení s'apropa a tres punts de l'Espanyol, segon classificat, després de guanyar per 0-3 a la CE Dani Jarque.
Solidesa, contundència i superioritat del Juvenil A femení per sumar tres punts davant la Damm i consolidar-se terceres (3-1).
El Juvenil A femení empata en la seva visita al Levante Las Planas en un matx on la victòria podria haver estat per a qualsevol (2-2).