Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Cròniques

El Juvenil A masculí cau en la seva visita a les Illes Balears després d'avançar-se al camp del Constància (2-1).
El Juvenil A masculí empata a l'últim minut per sumar un més que valuós punt davant el Zaragoza al Nou Sardenya (2-2).
Tot i perdre al camp del líder, el Juvenil A de l'Europa ha fet un bon partit al camp del Barcelona (3-0), especialment al primer temps.

Fent la carta als Reis!

17 Desembre 2022
El Juvenil A masculí ha sumat per primer cop dos triomfs seguits a la lliga. Important victòria avui a Huesca (0-2) per somiar amb la salvació.
L'Europa-Badalona (3-1) de Divisió d'Honor juvenil passarà a la història pel golàs de Sergi Vea des de més de 70 metres.
El Juvenil A masculí del club cau derrotat en la seva visita a la Damm (1-0) amb un gol on l'equip escapulat ha reclamat que la pilota havia sortit.

Inoportú pas enrere

27 Novembre 2022
El Juvenil A de l'Europa no ha pogut allargar la seva petita reacció dins la classificació a Divisió d'Honor caient clarament davant el Sabadell (1-4).

Salvant un punt!

20 Novembre 2022
El Juvenil A masculí de l'Europa ha sumat per segona setmana seguida per primer cop aquesta temporada després d'un 2-2 contra la Grama.

Recàrrega de vida!

13 Novembre 2022
El Juvenil A de l'Europa signa la primera victòria de la temporada a Divisió d'Honor contra l'Ebro (2-0) en un partit dominat d'inici a fi.
El Juvenil A de l'Europa ha encaixat una nova derrota a Divisió d'Honor, aquest diumenge a Girona (3-0) malgrat mostrar senyals de millora.

acidH TEB SpecialOlympics