La Prèvia dels partits de lliga dels Filials i Juvenils A masculí i femení es pot consultar en aquest article.

Després de caure a Sant Adrià a la primera volta per 4-1, el Juvenil A de l'Europa ha signat el mateix resultat, però a favor, contra l'Espanyol B.

El Juvenil A de l'Europa no ha pogut igualar un 2-1 al descans i ha acabat perdent a camp de l'Olot (3-1) encaixant el darrer en els últims instants del matx.

El Juvenil A de l'Europa, que ha jugat amb un futbolista menys durant més de 20 minuts, no ha pogut superar, tot i tenir opcions, el Barcelona B (0-1).

Un gol d'Ibe al tram final dona tres punts molt meritoris al Juvenil A masculí a Manresa (0-1), al camp del fins ara líder invicte.

El Juvenil A de l'Europa ha caigut derrotat a casa de forma clara (1-3) al derbi de juvenils de la jornada en la visita del Sant Andreu al Nou Sardenya.