agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1


Cròniques

El conjunt escapulat segueix signant un inici rodó i, amb el triomf a Vilafranca (0-2), suma tres triomfs en tres partits de lliga.
Estrena a casa i tres punts al sac. El Primer Equip masculí ha sumat un important triomf davant el Girona B (2-0) al Nou Sardenya.
Estrena amb triomf a domicili de la lliga a Tercera RFEF. Els graciencs s'han imposat al Castelldefels per 0-2 en un partit intens.
L'Europa ha tornat a signar un gran partit, aquest cop a Tarazona (1-3), per donar per acabat el seu curs a la nova Segona RFEF.
L'Europa s'acomiada de la Segona RFEF al Nou Sardenya amb una contundent victòria sobre un Ibiza que lluita per pujar (3-0).

Descens consumat

01 Maig 2022
L'Europa ha certificat la pèrdua de categoria en la seva visita a Andratx (4-1) en un duel polèmic al final del primer temps.
L'Europa signa un partit molt seriós a Formentera (0-0) sumant un punt en un matx marcat pel vent i les poques ocasions de gol.
L'Europa s'ha endut el duel d'escapulats per 2-1 en un matx on ha remuntat al Badalona el 0-1 del descans en un gran segon temps.
El col·legiat murcià Kevin Javier Moreno Muñoz i els seus assistents han estat els lamentables protagonistes de l'Europa 0 - Huesca B 3.
L'Europa ha sumat una vital victòria en la seva visita al Sagnier (0-1), guanyant davant el Prat i aferrant-se a la lluita per salvar-se.

acidH TEB SpecialOlympics