Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Queden hores per acabar l'any 2022 i és el moment de fer el repàs a les notícies més destacades de l'any en clau europeista.

Tal dia com avui, un 8 de desembre de l'any 1922, es va jugar al camp de l'Europa el primer partit de la història del bàsquet estatal.

El proper 8 de desembre se celebren 100 anys del primer partit de bàsquet a Catalunya i l'estat i que va guanyar l'Europa.

Us oferim un vídeo ben especial: el recull de gols del partit acompanyat de la xerrada al vestidor del tècnic Ignasi Senabre i el capità Àlex Cano.

Diversos futbolistes de la primera plantilla de l'Europa fan una crida a socis, aficionats i veïns per a no perdre's el derbi.

Ja s'ha disputat un terç de la lliga 2022/2023 i l'Europa, líder i màxim golejador del grup, ha transformat 20 gols.

La seu del Grup Solfinc, patrocinador del CE Europa, va acollir una extensa entrevista amb els dos actuals capitans de l'equip.

La plataforma de retransmissions esportives de 'La Xarxa' oferirà en directe per 'streaming' el derbi inaugural de la lliga.

'La muralla' gracienca ja és el jugador que més partits oficials ha jugat amb l'Europa en aquesta competició.

Es va patir per assegurar el títol a casa però al final es va aconseguir. Us mostrem un vídeo de com es va viure l'Europa-Barberà.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics