Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

El CE Europa ja disposa de la seva història explicada internacionalment en anglès gràcies a l'autor neerlandès de l'obra, Liam Borchers.

El portal de continguts de Televisió de Catalunya estrena 'Futbol modest', una sèrie de capítols documentals sobre clubs fora dels grans focus.

Aquesta temporada, els socis i sòcies del CE Europa tenen una possibilitat de veure, des de qualsevol dispositiu, la majoria de partits de la temporada a Segona RFEF.

Alberto González penja les botes com a futbolista després de 13 temporades defensant l'escapulada i esdevenir el quart jugador històric.

El grup d'animació Eskapulats ha publicat a YouTube un cançoner audiovisual per a que tothom es pugui aprendre els càntics del Nou Sardenya.

El teatre d'El Centre, al cor de Gràcia, va acollir la presentació del documental "1923: Forjant la història" i la samarreta commemorativa.

El club ha arribat a un acord amb Berrly per a optimitzar la gestió administrativa i la relació amb els socis, sòcies, i famílies de Base i Escola.

Es podran veure per internet els partits Europa-Sants de 3a RFEF (Betevé) i l'Europa B-Santfeliuenc de Primera Catalana (FCF TV).

Els socis i aficionats de l'Europa, així com els col·leccionistes i tothom qui vulgui fer un regal, ja pot 'comprar Europa' de manera virtual.

Queden hores per acabar l'any 2022 i és el moment de fer el repàs a les notícies més destacades de l'any en clau europeista.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB FederacioAcell