Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La tornada del play-off d'ascens a Primera Federació es disputarà el 3 de juny a les 18 hores a la Ciutat Esportiva de Bunyol.

El partit d'anada del play-off d'ascens a Primera RFEF es disputarà dissabte 27/05 a les 19:30 hores al Nou Sardenya amb taquilla inversa.

El Club Esportiu Europa lamenta haver de comunicar la pèrdua del soci Joan Pallarès. 

Fins el 28 de maig, el CE Europa recollirà productes d'higiene menstrual en col·laboració amb el Rebost Solidari de Gràcia.

Davant el comunicat publicat ahir a la tarda per la Unió Esportiva Sant Andreu, el Club Esportiu Europa vol manifestar el següent...

El grup d'animació Eskapulats ha publicat a YouTube un cançoner audiovisual per a que tothom es pugui aprendre els càntics del Nou Sardenya.

Els nous directius de l'entitat, guanyadors de les eleccions del passat 23 d'abril, han formalitzat els responsables de cara àrea de gestió.

Si vols pressumir del títol de lliga de Tercera RFEF obtingut per l'Europa, ja pots fer-ho amb la samarreta especial de Campions!

La primera plantilla masculina va ser rebuda a l'Ajuntament de Gràcia pel títol de lliga i posteriorment va sortir al balcó.

El Club Esportiu Europa organitza un autocar per a socis i aficionats per anar a Madrid el 13 de maig a l'Atlético de Madrid B-Europa.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics