Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

El president del Club Esportiu Europa va passar pels micròfons de RCE (Ràdio Catalana de la Cultural i l'Esport) valorant diversos aspectes.

El portal de continguts de Televisió de Catalunya estrena 'Futbol modest', una sèrie de capítols documentals sobre clubs fora dels grans focus.

El portal futbolístic GolsMedia està comunicant aquests dies els seus premis anuals en diferents categories. L'Europa ha rebut per partida doble en la femenina.

Reconeixement per a Vito, Eslava i Senabre pel seu pes específic dins el grup V de Tercera RFEF de l'anterior temporada esportiva.

El diari La Vanguardia dedica una pàgina de societat a l'Europa, posant el focus en les xerrades de Bojan Krkic pare i Xesco Espar el passat dijous.

El programa 'Marcador Catalunya' de Ràdio Marca Barcelona ha anunciat els jugadors premiats en la XXXa edició del trofeus 'Campió'.

Es podran veure per internet els partits Europa-Sants de 3a RFEF (Betevé) i l'Europa B-Santfeliuenc de Primera Catalana (FCF TV).

L'encontre es jugarà 30 minuts més tard de l'horari habitual de l'Europa com a local a Tercera RFEF per ubicar-los dins la retransmissió per TV.

La plataforma de retransmissions esportives de 'La Xarxa' oferirà en directe per 'streaming' el derbi inaugural de la lliga.

El Club Esportiu Europa i l'Associació Cultural L'Independent de Gràcia estreten encara més la seva relació institucional.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB FederacioAcell