Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Zona Mixta

Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i la Montañesa, hem parlat a peu de gespa amb els protagonistes de l'ascens i el campionat escapulat.
Un cop finalitzat el partit entre el Vilassar i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i l'Hospitalet, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el Sant Andreu i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Badalona, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el San Cristóbal i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Sants, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre la Rapitenca i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Peralada, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre La Pobla i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell