L'invicte líder cau a força d'orgull!

24 Març 2024 Redacció
Eufòria dels jugadors al vestidor del Gimnàstic Manresa Eufòria dels jugadors al vestidor del Gimnàstic Manresa

Un gol d'Ibe al tram final dona tres punts molt meritoris al Juvenil A masculí a Manresa (0-1), al camp del fins ara líder invicte.

Lliga · Jornada 23 · 24/03/24 · Gimnàstic Parc · 18:15 h.

GIMNÀSTIC MANRESA
0 - 1 EUROPA

Només un equip en tota la Lliga Nacional juvenil no havia perdut un partit... fins avui. El líder, el Gimnàstic Manresa, ha caigut a casa seva davant un Europa que ha tret el màxim botí de l'escenari menys pensat.

El primer temps ha estat igualat, sense gaires arribades per part dels dos conjunts i amb força joc directe, un joc on l'Europa, quan l'encontre s'ha pausat una mica, ha intentat posar-hi un xic més de combinació. En aquest període el Gimnàstic Manresa ha enviat un xut al pal i l'Europa ha tingut una bona ocasió mitjançant Ibe.

A la segona meitat l'Europa s'ha vist pressionat 15 minuts, però un cop aquesta pressió s'ha aconseguit evitar, han arribat les ocasions i un golàs de bandera al minut 80 de partit, gràcies a una vaselina d'Ibe després d'una pilota llarga. Tot i el lògic patiment final per l'ajustat resultat, finalment s'ha pogut donar la sorpresa de la lliga.

GIMNÀSTIC MANRESA: Sergi, Marc, David, Guiu (Izan, 83'), Roger Alcalà, Iván, Rawdy (Aleix, 83'), Ansumana (Sami,  70'), Roger Sors (Héctor, 75'), Bilal i Roger Coll (Mark Patrick, 70').

EUROPA: Hugo, Marc (Jandro, 85'), Rozo, Edo, Miguel, Castany, Leandro (Jan Alonso, 60'), Dani (Rueda, 73'), Ibe (Joao, 85'), Adri (Jordi, 85') i Lasota.

ÀRBITRE: Rafael Aguilar Prat (Vallès Occidental), assistit per Lluís Loan Rollan i Roger Rivera Chasan (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a David (Gimnàstic Manresa) i a Ibe, Marc i Jandro (Europa).

GOLS: 0-1 (Ibe, 80').