Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Notícies

La Junta Electoral de les eleccions 2023 a la presidència del CE Europa busca afavorir al màxim l'obtenció dels respectius suports.
La Junta Electoral del CE Europa, encarregada de supervisar el procés d'eleccions, puntualitza diversos aspectes de cara a les precandidatures.
Ja han començat els treballs per a instal·lar una pantalla LED que serveixi com a nou marcador audiovisual de l'estadi Nou Sardenya.
En reunió dels membres escollits per sorteig, ja s'ha decretat la composició i representació dels dos òrgans que vetllaran per les eleccions.
El teatre d'El Centre, al cor de Gràcia, va acollir la presentació del documental "1923: Forjant la història" i la samarreta commemorativa.
Els membres triats com a titulars i suplents hauran de confirmar la disponibilitat i constituir-se formalment entre el proper dimarts i dimecres.
El jugador gracienc, format a la base del Club Esportiu Europa, s'ha estrenat de titular en competició continental contra l'Anderlecht.
La Junta Directiva del Club Esportiu Europa convoca eleccions a la presidència del club amb la jornada de votació prevista pel diumenge 23 d'abril.
Vols guanyar una samarreta de l'Europa signada pels Primers Equips (masculí o femení) que tu vulguis? Participa!
El pròxim dia 20 de març a les 19:30 hores a El Centre, l'Europa estrenarà el documental del Campionat de Catalunya de 1923.