Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Torn per a la Copa Catalunya de futbol sala

25 Novembre 2022 Redacció
Preparats per a la competició del 'KO' Preparats per a la competició del 'KO' FCF

Aquesta temporada els equips de futbol sala tornen a competir a la Copa Catalunya, una competició on a cada partit els equips es juguen passar de ronda.

Sovint, la competició també permet veure’s les cares entre equips de divisions més altes. Pel que fa a l’Europa, el Sènior haurà de jugar a casa contra l’RMSI, un recent ascendit a la Divisio d’Honor Catalana. El repte de jugar a casa i a temps corregut fa que pugui passar qualsevol cosa. Per la seva banda, els juvenils també disputaran la primera ronda a casa i no serà gens fàcil: el Juvenil A haurà de jugar contra el Jesús Maria B de Segona i actualment a mitja taula, mentre que el Juvenil B haurà de jugar contra CET 10 B, equip que milita a Primera i tambe esta a mitja taula.

La primera ronda no serà pas fàcil per a cap dels equips. A partit únic, a casa i a temps corregut. No obstant, també és cert que poden passar moltes coses i és per aixo que la copa és una competició interessant que disputaran per segona temporada els equips de l'Europa com a federats dins la FCF. Les dates i horaris estan encara per determinar.