Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Un pregó de Sant Medir històric

Cano al balcó de l'Ajuntament de Gràcia Cano al balcó de l'Ajuntament de Gràcia Maria Vidal

El 20 de febrer del 2022 passarà a la història cultural del club com el dia que el capità de l'Europa va fer el pregó de Sant Medir.

La dolça festa és una de les tradicions més importants que envolten l'Europa, la Vila de Gràcia i altres barris del pla de Barcelona. La trajectòria mítica, camí ja de llegenda, del capità Àlex Cano, va viure ahir un capítol més a la Plaça de la Vila de Gràcia convertint-se en pregoner de la festa de Sant Medir.

Un acte festiu previ (cercavila, trabucaires, ball de bastons, castellers, gegants...) va servir de preludi del pregó, un pregó que enguany era doble tot estrenant el 'pregonet', un pregó infantil que van fer dos alumnes de 5è de primària de l'escola Nou Patufet, la Maia i en Bruno. Després dels parlaments de les autoritats, el pregó infantil i els cinc minuts d'un pregó molt aplaudit d'Àlex Cano, la jornada va seguir tenint lloc a l'interior de l'Ajuntament de Gràcia en un acte més íntim amb la Federació de Colles i resta de colles, romeus i romeves de Sant Medir.

A continuació us oferim dos vídeos, el pregó sencer d'Àlex Cano i les seves valoracions posteriors amb altres imatges del matí a la Plaça de la Vila, així com una galeria de fotografies a peu d'article.


EL PREGÓ SENCER


LES IMPRESSIONS D'ÀLEX CANO I IMATGES DE L'ACTE

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB FederacioAcell