Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

RemeiSolfincISL

Presentat el documental commemoratiu del Campionat de Catalunya del 1923

El primer documental del club en 4K El primer documental del club en 4K Maria Vidal

El teatre d'El Centre, al cor de Gràcia, va acollir la presentació del documental "1923: Forjant la història" i la samarreta commemorativa.

Més d'una setantena d'europeistes i aficionats al futbol es van donar cita a dos quarts de vuit del vespre al teatre d'El Centre, al carrer Ros de Olano, per a veure la primera projecció del documental "1923: Forjant la història" que documenta el moment més daurat de la història esportiva del club que tot just avui, 21 de març del 2023, celebra els cent anys de la gesta.

Presentat pel periodista Roger Xiurach de la revista Panenka, l'acte també va comptar amb la presentació de la samarreta 'vintage' commemorativa amb què l'Europa ret homenatge a aquesta efemèride i que va desvetllar pels presents el president del club, Víctor Martínez. Després de la projecció del documental, el seu director, Àngel Garreta, així com alguns dels socis i historiadors que han intervingut al documental van oferir una petita xerrada amb la intervenció del públic.

El documental, que us l'oferim a continuació, ja es pot veure al canal oficial del club a YouTube.


El primer documental en 4K de la història

L'Europa compta, en la seva història, amb 4 documentals que s'han realitzat sortint o bé des de dins la producció del club o bé per algú de la seva massa social, sense comptar els petits reportatges que hagin pogut fer al llarg dels anys les diferents televisions. Aquests documentals són el dedicat al Centenari del club l'any 2007, dirigit per Carles Balagué, la commemoració dels 25 anys de l'ascens a Segona B del 1994, el Centenari del primer partit de bàsquet de la història i el darrer sobre el Campionat de Catalunya, aquests darrers tres dirigits per Àngel Garreta.

"1923: Forjant la història" és el primer de tots ells que es pot veure en alta definició 4K, una de les novetats que presenta aquest documental audiovisual que dura 43 minuts i que es pot veure tot seguit:


No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB FederacioAcell