Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

RemeiSolfincISL

Així serà la festa de cloenda de l'Escola

12 Juny 2018 Redacció
Nens de l'Escola gaudint de la passada festa 2017 Nens de l'Escola gaudint de la passada festa 2017 Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El proper divendres 15 de juny, a les 18 hores, l'Escola tancarà la temporada 2018/2019 amb la seva tradicional festa de cloenda.

Acabades les competicions internes de Lliga i Copa, l'Escola celebra un final de curs amb la presència de tots els equips i les seves famílies. Aquest serà l'ordre del dia de la festa:

* 17:45 H: Acollida dels jugadors a la gespa de l'estadi

* 18:00 H: Himne del CE Europa. Inici de l'acte

* 18:05 H: Presentació de l'acte a càrrec de l'speaker del club, Ramon Palau

* 18:10 H: Entrega de reconeixements als equips campions de Lliga (Burkina, Namibia, Puerto Rico, Perú, Japó, Kuwait, Tonga, Nauru, Luxemburg i Suïssa) i de Copa (Burkina, Namibia, Chad, Puerto Rico, Colòmbia, Panamà, Brasil, Japó, Líban, Filipines, Laos, Nauru, Samoa, I. Salomó, I. Marshall, Luxemburg, França, Itàlia i Croàcia)

* 18:25 H: Entrega de reconeixements a tots els equips de l'Escola

* 18:35 H: Entrega de reconeixements a les aficions guanyadores de Lliga (Burkina, Chad, Argentina, Ecuador, Oman, Nepal, Fiji, Austràlia i Suïssa) i de Copa (Burkina, Mauritània, Namíbia, Colòmbia, Argentina, Brasil, Japó, Oman, Filipines, Austràlia, Vanuatu, Fiji i Suïssa)

* 18:50 H: Parlaments. Parlaran el president del CE Europa i el responsable de l'Escola

* 19:05 H: Música i final d'acte. Fins a les 19:30 hores es deixarà baixar a les famílies al terreny de joc i es repartiran refrescos per a tothom. A les 19:30 hores, puntuals, caldrà abandonar la gespa.


Darrer dia per a comprar les fotos

Recordem a les famílies que divendres serà el darrer dia per adquirir les fotografies de l'Escola d'aquesta temporada. Durant la festa tindreu a la vostra disposició a l'entrada principal de tribuna (carrer Camèlies) les imatges de joc i d'equip que les darreres setmanes -fins el passat dissabte- ha realitzat l'empresa REMimages.


Aspectes pel bon funcionament de la festa

Els jugadors/es han d’assistir amb roba de partit. Recordem que, per les característiques de l'entorn de l'estadi, serà difícil aparcar. Es prega arribar amb temps més que suficient abans de l'inici de la festa. Si durant el divendres plou, s'informarà per SMS si es fa l'acte o no. Si un jugador/a no pot assistir a la festa, el seu premi es podrà recollir del dilluns 18 fins el dijous 21 de juny de mans dels coordinadors responsables de l'Escola, tant al Nou Sardenya com al Camp de l'Àliga. Important: No s'entregarà a oficines.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB FederacioAcell