Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RemeiSolfincISL

Un primer lloc forjat a ferro

Un primer lloc forjat a ferro Celebració del segon gol de Poves aquest passat diumenge contra la Pobla de Mafumet

Cinc mesos i divuit dies després, l'Europa torna a ser el líder del grup V de Tercera Divisió. L'anterior vegada -després d'un 1-0 a l'estadi contra la Rapitenca en la jornada número 36 de la temporada passada- el primer de maig. El treball col·lectiu en defensa és essencial en aquest curs 2014/2015.

Tot i que ser el primer de la taula quan encara no s'han disputat ni deu jornades és circumstancial, bé és cert que tothom voldria encarar la resta del campionat partint d'aquesta posició i que, duri molt o duri poc, ser el primer en qualsevol categoria del futbol és motiu per celebrar-ho tants dies com es mantingui. L'Europa ha arribat fins aquí basant el seu treball en una forta solidesa.

Començant per la pretemporada, l'equip no va perdre cap partit d'estiu: ni en trofeus d'agost, ni en amistosos i tampoc a la Copa Catalunya, on segueix en competició. A la lliga, l'equip només ha patit una ensopegada en nou jornades -a domicili- i es manté sense derrotes a casa. L'equip, solidari en totes les tasques i especialment fort en defensa, ha encaixat només cinc gols, convertint-se en l'equip amb menys dianes en contra de la lliga. D'aquests cinc, un de penal, un de falta directa, un en pròpia porteria i només dos fruits de jugades trenades del rival.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB FederacioAcell