Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


David López podria tornar pel play-off

09 Maig 2016 Redacció
David López pressionat per Uri Escabrós en el derbi a l'estadi contra la Montañesa David López pressionat per Uri Escabrós en el derbi a l'estadi contra la Montañesa Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El central escapulat s'ha sotmès a una segona avaluació mèdica que descarta el trancament parcial del lligament creuat anterior. David López treballa per tornar en dues setmanes.

Noves proves i segons diagnòstics coincideixen en la lesió del genoll esquerre del futbolista, però descarten la gravetat inicial determinada. Els metges i fisioterapeutes de l'Europa, així com el propi futbolista, treballen per reincorporar el central escapulat de cara a la promoció d'ascens, per la qual cosa l'staff tècnic descarta cap fitxatge d'emergència en l'eix defensiu per baixa de llarga durada.

La intenció del jugador és estar disponible, amb les màximes garanties possibles, per un dels dos primers partits de la promoció d'ascens, preferentment ja pel primer de tots, el cap de setmana del 21 i 22 de maig. L'evolució dels propers dies serà clau per determinar el retorn o no del jugador pel tram decisiu de la temporada.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics