Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

RemeiSolfincISL

Zona Mixta: Jornada 5, Europa-Sabadell B · 2014/2015

Zona Mixta: Jornada 5, Europa-Sabadell B · 2014/2015 Els tècnics de Sabadell B i Europa abans del partit

Un cop finalitzat el partit entre el Masnou i l'Europa, corresponent a la jornada 4 del campionat de lliga de Tercera Divisió, els tècnics dels dos equips van oferir roda de premsa als mitjans per valorar el resultat i altres aspectes del joc dels seus conjunts.

EUROPA · Pedro Dólera (entrenador)

Quan perds dos punts així no pots estar content mai

140915-zonamixta-2"Era un partit per tancar-lo clarament. Hem tingut el penal, el refús del penal i la jugada de Javi Sánchez, que són arguments més que suficients per tancar-lo, però no ho hem fet. Rafa Leva no ha hagut de fer cap aturada d'especial mèrit, cosa que vol dir que no ens han fet perill, fins que ha arribat la jugada fatídica i ens empaten. Quan perds dos punts així no pots estar content mai. Hem de sentenciar.

Ens cal ser més agressius. Ens hem 'agradat' massa en certes estones. Cal ser més pràctics. No obstant, almenys les ocasions les generem cada dia i el rival de torn segueix gairebé sense xutar-nos a porta. En aquest sentit aquesta dinàmica és bona, però ens cal sentenciar. Amb el partit més tens i descontrolat ells han tret profit i nosaltres hauriem d'haver tingut més calma.


SABADELL B · Toni Rodríguez (entrenador)

Ser un filial no ens ajuda. Ens xiulen pel DNI

140915-zonamixta-3"A la primera par un error defensiu ens ha costat molt, perquè hem deixat que un jugador de banda hagi entrat sol a l'àrea petita. L'equip, però, havia treballat bé fins llavors. A la mitja part ens hem dit que hi havia opcions, però després ens hem trobat amb el penal en contra i l'expulsió. No materialitzant-se el gol ens hem animat a buscar de treure alguna cosa positiva i gairebé amb 10 hem estat millor.

Tot i la inferioritat, al tram final hem tingut gairebé més ocasions o arribades que ells. I crec que és mèrit nostre,no pas demèrit de l'Europa. Crec que ser un filial no ens ajuda i ens xiulen una mica pel DNI. És un tema que no podem treballar, el que podem treballar són les nostres opcions de joc".

acidH TEB FederacioAcell